La Regidoria de Sanitat aprofundix en els problemes derivats de l’ús dels jocs d’atzar en línia

Valencia Noticias | Redacción.- La Regidoria de Sanitat i Salut de l’Ajuntament de València ha posat en marxa els tallers ‘Ludens’ i ‘Clickeando’ per aprofundir en l’ús dels jocs d’atzar en línia que actualment fan els i les joves valencians i valencianes i també en els possibles problemes derivats del seu ús. En esta edició hi participaran 1.399 escolars de 16 centres.

Els tallers ‘Ludens’, dirigits als estudiants de Batxiller i Cicles Formatius, estan impartits per psicòlegs que han estat formats pels professionals del Pla Municipal de Drogodependències i per professionals de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València.

En la presente edición participarán 1.399 escolares de 16 centros.
image-332132

La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha explicat la importància que té la prevenció i ha advertit que els problemes d’addicció als jocs en línia afecten ja més d’un milió i mig de joves a Espanya. “Les persones afectades per este problema dediquen un temps excessiu a esta pràctica, i al final això es traduïx en un problema de fracàs escolar, a més d’altres conflictes familiars que s’associen a esta problemàtica”, ha manifestat.

“Tot i que es tracta d’un problema més habitual entre adolescents i gent jove, este problema no és exclusiu de cap col·lectiu. Per això, la voluntat de la Regidoria de Sanitat és aconseguir que els i les joves valencians i valencianes tinguen la millor formació i informació que evite el desenvolupament de futures conductes addictives”, ha afegit.

En esta línia de treball també estan desplegant-se els tallers ‘Clickeando’, que pretenen aprofundir en l’ús que els i les nostres joves fan de les tecnologies de la informació i de la comunicació i dels possibles problemes si se’n fa un mal ús.

En estos tallers participaran 30 centres escolars de la ciutat de València i un total de 2.228 alumnes de 6é de Primària i 1r de l’ESO entre els quals es pretén fomentar actituds saludables enfront de conductes de risc aclarint alguns conceptes i desmitificant algunes creences equivocades. Els tallers estaran impartits per psicólegs formats i supervisats pels tècnics del Pla Municipal de Drogodependències.

Els centres escolars interessats a participar en estos tallers han de sol·licitar-ho prèviament al Servici de Drogodependències de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de València per a inscriure’s.

La regidora de Sanitat i Salut convida tots els centres escolars de la ciutat de València que participen en estes activitats en les pròximes convocatòries.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.