La regidoria d’urbanisme ha invertit més de 18 milions d’euros els últims tres anys per a fer una València més accessible

las-obras-del-resto-de-tramos-se-reanudaran-el-9-de-eneroLes inversions projectades ascendixen a més de 4 milions d’euros

 

La regidoria d’Urbanisme ha destinat 18.245.741,31 euros a les obres executades entre juny de 2015 i juny de 2018 per a «aconseguir un espai públic segur, inclusiu i accessible», segons ha explicat el responsable de l’àrea, Vicent Sarrià. D’este import, «15.212.766,14 euros corresponen a les actuacions de reurbanització i 3.032.975,17 euros a les d’accessibilitat en punts concrets», ha afegit l’edil.

 

L’import de les obres projectades ascendix a 4.365.932,40 euros. En este cas, «s’han assignat 3.270.891,23 a reurbanitzacions planejades i 1.095.041,17 a l’accessibilitat en actuacions com a passos de vianants, etcètera», ha assenyalat Sarrià.

 

«Els treballs es distingixen en dos tipus d’obres: les que fan accessibles els espais que no ho eren i els que adapten les zones accessibles que no s’ajustaven del tot a normativa. Per exemple, hi ha actuacions en estes últims llocs que han introduït el paviment tàctil», ha concretat. Entre les obres executades, es troben la instal·lació de rampes en carrers com Sot de Xera i Ricardo Micó. «La plaça de la Mare de Deu i l’avinguda del Cid també s’han vist beneficiades per estos reacondicionaments, així com les voreres dels carrers Pare Barranco, Misericòrdia, Sant Vicent i els jocs adaptats del parc del carrer Brasil», ha destacat l’edil d’Urbanisme.

 

Així mateix, Vicent Sarrià ha remarcat la conversió en zona de vianants del carrer Pare Jofre i les obres en l’encreuament del carrer Félix Pizcueta. Quant a les platges, ha remarcat les passarel·les adaptades a persones amb diferent graus de visió, amb bandes laterals en color que contrasten amb l’arena.

 

 

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.