La Sedajazz Big Band presenta un doble espectacle amb el compositor Jesús Santandreu i el trompeta Jack Walrath

El Péndulo | Redacción.- Els concerts de la Sedajazz Big Band als festivals del Palau de la Música, sempre s’han caracteritzat per l’espectacularitat, innovació i qualitat. Demà dissabte (22:oo hores) esta formació protagonitzarà un programa doble: en la primera part es podrà veure i escoltar “Compendium”, la impressionant obra composta pel mestre Jesús Santandreu, mentre que en la segona part, un dels pares de la trompeta moderna Jack Walrath, se situarà al capdavant d’este important col·lectiu valencià.

Sedajazz Big Band.

La Sedajazz Big Band, és considerada com una de les formacions referents a Europa i una de les més veteranes i sòlides del nostre país. És un col·lectiu de músics que actualment celebra el seu 25 aniversari i que durant tots estos anys ha organitzat més d’una trentena de seminaris internacionals, ha editat més de 60 discos amb el seu propi segell, té la seua pròpia editorial de música, ha organitzat nombrosos festivals de jazz, ha oferit milers de concerts amb els seus diferents projectes i manté una gran escola de Jazz amb més de 250 alumnes.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.