La segona edició de l’Urbanthlon arriba a Castelló amb la seua mescla d’esport i diversió per a tota la família

urbanthlon1La carrera d’obstacles en clau d’humor se celebrarà el diumenge 29 d’octubre i destinarà un euro de cada inscripció a la investigació d’una malaltia rara

Esport, diversió i altruisme es barregen en la segona edició de l’Urbanthlon de Castelló, una prova atlètica que es disputarà en ple centre de la ciutat el pròxim diumenge 29 d’octubre. Es tracta d’una carrera d’obstacles de sis quilòmetres de recorregut en clau d’humor dirigida a tota la família, ja que poden participar xiquets a partir de sis anys sempre que vagen acompanyats d’un adult. Amb la inscripció, els participants col·laboren directament amb un euro amb l’Associació MEF2C, que tracta de recaptar fons per a la investigació d’una malaltia rara que només està diagnosticada a 60 persones a tot el món, una de les quals és Alicia, una xiqueta de Castelló.

La prova està organitzada per Urbansport, el Patronat d’Esports i la regidoria d’Esports, el responsable del qual, Enric Porcar, assenyala que “l’Ajuntament està encantat d’involucrar-se en una prova que, a més dels valors propis de l’esport, té un caire solidari”.

Durant el recorregut els atletes es trobaran amb 20 obstacles que hauran de superar en el seu camí cap a la meta, on els espera una gran festa final amb música, animació infantil, classes de zumba, ‘photocall’, sorteig de premis i lliurament de trofeus, entre altres sorpreses. Els obstacles tenen noms tan cridaners com ‘Les estalactites’, ‘Pansa del cartó’, ‘Un altre rotllo’, ‘La tela d’aranya’ o ‘Salta’t el tràfic’. La sorpresa és que fins que no es topen amb ells, no sabran en què consisteixen.

L’eixida serà a les 11 hores del 29 d’octubre en l’antic recinte del mercat del dilluns i les inscripcions poden realitzar-se fins al dia 24 en les webs www.urbansportclub.com, www.42ypico.es, www.free-run.es i www.evasionrunningcastellon.es.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.