La València Startup Week, presenta la primera guia dedicada a l’ecosistema emprenedor de la ciutat

La regidora Sandra Gómez assegura que «la València StartUp Guide visibilitzarà el potencial de la ciutat en fòrums internacionals d’emprenedoria»

 

 

VALENCIA 2018-01-26 Roda de Premsa Junta Govern Local. Sandra Gómez

VALENCIA 2018-01-26
Roda de Premsa Junta Govern Local.
Sandra Gómez

València celebra esta setmana la València Startup Week, «una de les convocatòries més rellevants de l’ecosistema emprenedor internacional», tal com ha destacat la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez. Gómez ha presentat la València StartUp Guide, «una eina fonamental que ajudarà a donar a conéixer i visibilitzar el gran potencial de la nostra ciutat en fòrums internacionals d’emprenedoria, i que ens situa al mateix nivell que altres grans capitals europees».

 

La València Startup Week, organitzada per la xarxa Techstars, compta amb el suport de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, i amb la col·laboració del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI), de l’Associació Valenciana de Startups, i de Llançadora i Social Nest, entre altres entitats. La regidora Gómez ha subratllat que esta convocatòria «suposa una gran oportunitat perquè les empreses emergents de la ciutat contacten amb grans inversors».

 

Durant l’acte d’inauguració, Gómez ha destacat «la importància de celebrar cites com esta, que ajuden a posicionar València com a ciutat referent en innovació i tecnologia». També ha fet referència al «paper fonamental que juga el model de col·laboració públicoprivada pel qual aposta el consistori valencià a l’hora de consolidar la nostra ciutat com a nova capital de l’economia mediterrània».

 

Quant a la València StartUp Guide, es tracta de «la primera guia dedicada en exclusiva a l’ecosistema emprenedor de la ciutat», ha recalcat la regidora, qui ha explicat que «ja té presència en diverses ciutats de tot el món com ara Berlín, Londres, Oslo, París, Lisboa i Madrid».

 

Fins el 16 de novembre, es duran a terme diferents xarrades, tallers, reptes i esdeveniments de networking en punts destacats del context de l’ecosistema emprenedor de la ciutat de València, en el qual participaran prestigiosos ponents arribats des de tot el món. Les jornades tractaran les àrees d’emprenedoria, innovació, impacte social, food tech (tecnologia alimentària) i fintech (tecnologia financera).
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.