BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament acaba les obres del Camí de forns i Camí de Verónica en Massarojos

València Notícies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarría, ha anunciat hui que les dues obres iniciades recentment en Massarrojos ja han conclòs. Es tracta de la urbanització, amb asfaltat i construcció de vorera, del Camí dels Forns, que permetrà als veïns de Massarrojos poder accedir amb seguretat a la zona dels Llometes, on hi ha construïdes més de 500 habitatges, a més de la Escoleta Municipal, i alhora que puguen desplaçar-se al nucli tradicional de la pedania a través d’una àmplia vorera.cami-veronica-en-massarojos

La urbanització del camí dels Forns era una reivindicació històrica dels veïns que mai se’ls havia concedit pels anteriors governs municipals. “Es tracta d’un camí rural- ha assenyalat Sarrià- en sòl no urbanitzable, per la qual cosa l’única possibilitat ha sigut deixar el viari d’una sola adreça i aprofitar l’ample del camí per a construir voreres. S’ha optat per la seguretat de les persones facilitant un accés per als vianants i segur”.

D’altra banda han finalitzat també les obres d’asfaltat del camí de Verónica, que facilitarà la mobilitat dels vehicles que entren i ixen de Massarrojos. Es tracta d’un viari que presentava nombrosos desperfectes, per la qual cosa els treballs realitzats “garanteixen uns accessos a la pedania més segurs”.

Sarrià ha recordat que una de les primeres actuacions que la Delegació de Desenvolupament Urbà va dur a terme en Massarrojos va ser l’ampliació de voreres en el carrer de Senent Ibáñez, que ha permès la millora dels accessos per als vianants tant al Casino de Massarrojos com als comerços de l’entorn.

Finalment Sarrià ha volgut destacar la importància que per a la memòria històrica ha tingut obrir un accés en l’entrada pel carrer del Dr. Andrés Piquer a l’antic refugi antiaeri de la guerra civil, i ha destacat que “les pedanies del municipi de València han rebut en 18 mesos de nou govern municipal més inversions que en els 24 anys del PP”

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.