L’Ajuntament adapta l’accés a les parades de l’EMT en La Devesa que no eran accessibles per a persones amb mobilitat reduïda

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València, mitjançant el Servici Devesa-Albufera, ha adaptat l’accés a les parades dels autobusos de l’EMT que encara no eren accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda. L’actuació ha comptat amb un pressupsot de 2.080 euros i ha permés instal·lar 40 metres quadrats de passarel·la de fusta, adaptada a l’ambient natural on es troba.Se han instalado 40 metros cuadrados de pasarela desde el paso de peatones.

El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha destacat que esta intervenció municipal se suma a moltes altres realitzades durant este mandat “per fer més fàcil la vida de les persones que habiten en esta zona de la nostra ciutat i facilitar-los a totes i a tots l’accés als servicis necessaris”, com per exemple la il·luminació de les parades de l’EMT a la Devesa per a una major seguretat a l’entrar i eixir dels autobusos que es va realitzar ja fa alguns mesos.

L’adaptabilitat de les parades de l’EMT era una vella reivindicació del veïnat de la Devesa i de molts visitants que accedixen al Parc Natural en autobús, ja que les persones amb mobilitat reduïda no podien accedir i descendir amb facilitat de les parades. “Amb esta actuació donem eixida a esta demanda i a més, afavorim que les persones amb mobilitat reduïda i també la resta de la ciutadania no usen el cotxe per accedir al cor del bosc de la Devesa. Ara ho tenen un poc més fàcil”, ha declarat Campillo.

Les parades adaptades donen servici a les persones residents de la urbanització de Gavines i a molts visitants de la zona que volen gaudir de les rutes pel bosc de la Devesa. L’actuació, a banda de la instal·lació de la passarel·la, ha inclós la poda dels arbres pròxims a esta zona de pas entre les parades i el pas de vianants, llevant així branques baixes i seques, que dificultaven el pas de vehicles i persones.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.