L’Ajuntament ajudarà a difondre la oferta de pàrkings de la ciutat per a treure clients

València Notícies | Redacció.- El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit hui amb els representants de les diferents empreses d’aparcaments privats subterranis, per escoltar quines són les seues peticions i per valorar si es pot millorar des de l’àmbit municipal qualsevol aspecte que els facilite la seua tasca i, alhora, genere en un benefici col·lectiu per a la ciutadania.

Així, “en una cordial reunió molt productiva per a tots s’ha realitzat un intercanvi d’opinions molt positiu per a millorar la mobilitat de la ciutat”, ha comentat Grezzi. Els aparcaments privats han traslladat algunes propostes com la de millorar la senyalització d’alguns pàrquings subterranis des de les grans vies de pas, com per exemple la Gran Via de les Germanies, cap als aparcaments existents en els carrers adjacents. Una petició històrica per part d’estes empreses que l’Ajuntament ha assegurat que atendrà, amb l’objectiu de millorar la informació d’interés públic que es facilita a la ciutadania.

El concejal de Movilidad Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha mantenido una reunión con todas las empresas de aparcamientos subterráneos.

En eixe mateix sentit algunes empreses han proposat la creació d’alguna plataforma digital per donar a conèixer l’oferta d’aparcaments existents en el cap i casal i, fins i tot, que puguen aparèixer les places lliures que hi ha en cadascun d’ells. Un aspecte que des de la regidoria de Mobilitat Sostenible s’han compromés a introduir a l’APP València, encara que , com els ha recordat, depén de la voluntat i l’esforç de les empreses possar a disposició de l’Ajuntament eixa informació.

Un altre dels temes plantejats per part de les empreses d’aparcaments és la problemàtica que experimenten en horari nocturn, ja que la clientela baixa dràsticament i milers de places es queden lliures, tot i que existisca moviment nocturn d’oci als carrers, aspecte que ha obligat a tancar a determinats pàrquings en este horari amb la conseqüent perdua de llocs de treball.

Finalment, per part de la regidoria de Mobilitat Sostenible s’ha mostrat total predisposició per a utilitzar els diferents suports publicitaris i de comunicació que té el consistori, en el cas que les empreses d’aparcaments s’animaren a realitzar noves ofertes comercials. Tot sempre amb l’objectiu d’avançar en l’ús d’estos espais, com es fa en la resta de ciutats europees, i millorar així la mobilitat a la ciutat de València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.