L’Ajuntament anima a la ciutadania perquè “invertisca en el xicotet comerç i contribuïsca a fer gran la ciutat”

València Notícies | Redacció.- La regidoria de Comerç ha renovat la seua web per acostar a la ciutadania tota la informació sobre els comerços de la ciutat, els mercats muncipals, i les parades de venda extraordinària. Este suport informatiu es fa ressò, entre altres novetats, de la campanya organitzada per a promoure l’activitat comercial amb motiu de les festes de Nadal que inclou accions com el repartiment de 40.000 bosses reutilitzables i 2.000 carrets de la compra amb el lema “Este Nadal el xicotet comerç fa gran ciutat”.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat ahir esta campanya “que s’emmarca en la política municipal de donar suport al xicotet comerç, que és el verdader generador d’ocupació”. Amb el mateix objectiu, l’Ajuntament ha actualizat el portal www.comercvlc.com dirigit tant als venedors com als clients que poden consultar-hi des de les últimes notícies d’interés per a la ciutadania i el comerç en general fins a dades del xicotet comerç i els mercats extraodinaris i ordinaris, que a més disposaran d’una área privada.

En l’apartat dedicat a les campanyes de promoció comercial destaca l’última iniciativa municipal que premiarà els clients dels xicotets comerços amb elements que els facilitaran la compra. A més, amb motiu de les festes de Nadal, la Regidoria de Comerç, amb la col·laboració d’altres delegacions, ha organitzat altres accions per a promoure l’activitat comercial com, per exemple, el Festival de Cors que es desenvoluparà el dia 17 de desembre en tots els mercats municipals.

Carlos Galiana també ha destacat altres atractius que motiven les compres, com ara la instal·lació d’arbres de Nadal al costat dels mercats de venda no sedentària del Mercat Central, avinguda de l’Oest i del Cid, el Cabanyal, el Grau i Benimàmet, o la informació que donen els autobosos de l’EMT per acostar la ciutadania als mercats.

El regidor també ha destacat el suport que l’Ajuntament de València dóna a les propostes impulsades per les asocicions de comerciants que –tal com ha reiterat– “contribuïxen a la difusió del missatge municipal que diu que invertir en el xicotet comerç fa gran la ciutat”.

Entre estes campanyes hi ha la impulsada per l’Asociació de Comerciants del Centre de València, que segons ha explciat el seu president, Rafael Torres, “ha aconseguit dinamitzar el centre amb l’activitat de la pista de gel, que enguany compta amb l’atractiu del carrussel i del tren que recorre les diferents zones comercials”.

Per altra banda, en nom dels comerciants de Benimàmet, José Andrés Gil, ha explicat el mercat extraordinari de Nadal que fan els diumenges a este barri, i la entrega de regals que fan amb motiu dels Reixos Mags; mentre que el responsable dels comerciants del centre històric, Nacho Larraz, ha presentat la campanya que han fet amb la figura del Pare Noel que recomana comprar en la botiga e invertir en els barris.

Per últim, el regidor, també responsable de l’ocupació en la Via Pública ha presentat la “bufanda solidaria·, una iniciativa impulsada per les Falles I+E (Innovació més Experimentació) que han repartit pel carrer més de 200 d’estes prendes d’abric amb la indicació: “No estic perduda, porta’m si em necesites, done calor solidari”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.