BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament anuncia la creació d’una comissió turística que integre totes les àrees

Valencia Noticias | Redacción.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Joan Calabuig, ha anunciat la creació d’una comissió turística que integre totes les àrees de gestió municipal implicades en la gestió i prestació de servicis que afecten a esta important activitat.

Calabuig, que ha presentat esta proposta a través d’una moció a la Junta de Govern, ha explicat que es coordinaran les delegacions de Participació, Drets i Innovació Democràtica; la Delegació de Govern interior; Protecció Ciutadana, Mobilitat; Joventut, Esports, Desenvolupament Urbà, Medi Ambient i Platges i Cultura.

Així mateix, les funcions de la comissió seran “canalitzar les aportacions rebudes pel sector, els turistes o els ciutadans; organitzar la interlocució amb els col·lectius professionals i socials sobre els temes relacionats amb el turisme, analitzar la situació de l’oferta municipal d’actius turístics; monitoritzar la prestació dels seus servicis als turistes; identificar les àrees crítiques i de millora, establint prioritats; aportar solucions a l’abast dels servicis municipals; planificar les actuacions municipals que afecten directament al sector turístic i coordinar l’acció de l’ajuntament en tots els aspectes relacionats directa o indirectament amb l’oferta turística.El turismo es una de los principales motores de la Comunitat Valenciana.

Calabuig ha destacat que l’activitat turística a nivell mundial ha mostrat “una gran fortalesa i capacitat de dinamització econòmica, experimentant durant les últimes sis dècades una contínua expansió i diversificació, convertint-se en un dels sectors econòmics de més ràpid creixement econòmic en el món”.

València compta amb recursos suficients per a aprofitar el potencial de desenvolupament i les perspectives de creixement que el turisme representa”, ha destacat, i ha ressaltat “la voluntat del sector i les institucions per millorar el posicionament nacional i internacional de València com a destinació turística”.

Per això, ha apostat per fer del turisme “un motor de creixement econòmic per a la ciutat, elevant la seua rendibilitat socioeconòmica, creant més i millor ocupació, millorant les condicions de l’entorn i els residents, promovent un desenvolupament turístic, més competitiu, sostenible, desestacionalitzador i innovador”.

Ha recordat que l’Ajuntament de València va aprovar en sessió plenària de juliol de 2015 la posada en marxa del Pla Estratègic de Turisme i “va reafirmar la ferma voluntat de reforçar el compromís institucional en favor del turisme amb el conjunt de les àrees municipals, amb competències o recursos vinculats a esta activitat clau, amb una política, més transversal, col·laborativa i global”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.