L’Ajuntament aposta per una estratègia de creixement intel.ligent, sostenible i integrador

València Notícies | Redacció.- La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha participat este matí en el “Fòrum per a l’Anàlisi  de la Previsió d’Ocupació i Contractació al 2017” organitzat per la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), en el marc del V Pacte per a l’Ocupació en la ciutat de València 2015-2017.

sandra-gomez-ha-participado-hoy-en-el-foro-para-el-analisis-de-la-prevision-de-empleo-y-contratacion-en-el-2017
image-426341

Segons ha explicat, l’objectiu de la jornada és aprofundir en el coneixement de la realitat socioeconòmica de la ciutat de València i tindre informació de les tendències en el mercat de treball, de les noves oportunitats per a la creació d’ocupació, així com de les carències i necessitats per a la creació i desenvolupament de les empreses.

L’Ajuntament, la CEV, i els sindicats UGT-PV, CCOO-PV i USO-CV, van firmar el passat 19 de novembre un conveni de col·laboració la funció principal del qual, segons Gómez, “és que totes les dones i hòmens de la ciutat de València troben ocupació dins d’una estratègia de creixement intel·ligent, sostenible i integrador”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.