banner_990x90_EFE (1)

L’Ajuntament atén la reidindicació veïnal de rehabilitar l’edifici de la Aceitera per a les persones majors

Valencia Noticias | Redacción.- L’Ajuntament de València rehabilitarà l’edifici de l’antiga Aceitera, ubicat al Parc Municipal de Marxalenes, per a habilitar-hi un centre d’activitats per a les persones majors del barri. Així ho ha anunciat hui el tinent d’alcalde Joan Calabuig en el Saló de Cristall de la casa consistorial, on per primera vegada ha actuat una coral d’un d’estos centres.

El teniente de alcalde Joan Calabuig atendió el reclamo de los vecinos. (Foto-Valencia Noticias).
image-300792

El Saló de Cristall ha acollit hui el concert de la Coral i Rondalla La Paz, formada per socis del Centre Municipal d’Activitats per a Persones Majors Salvador Allende. Esta actuació s’ha celebrat en el marc dels concerts organitzats amb motiu de l’obertura de les dependències municipals a la ciutadania.

El regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, ha assistit a este concert, que han protagonitzat músics i cantors que es reunixen totes les setmanes al centre municipal esmentat per a assajar i compartir la seua afició per la música. Després de saludar-los, donar-los la benvinguda i escoltar el repertori de cançons populars que han interpretat, Joan Calabuig els ha anunciat que l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Persones Majors, ha atés la reivindicació històrica de construir un centre per a persones majors amb la rehabilitació de l’edifici de La Aceitera.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.