L’Ajuntament conclou 10 obres d’asfaltatge en nou barris per import de 600.000 euros

València Noticies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització, Vicent Sarrià, ha anunciat hui que s’han acabat les obres d’asfaltatge en nou barris de la ciutat, que han suposat una inversió municipal de 600.000 euros.

asfaltado-realizado-en-monestir-de-poblet
image-421260

Tal com ha subratllat el regidor, “la millora en l’espai urbà està arribant a tots els barris de la ciutat”. La més significativa d’estes actuacions és la duta a terme al polígon Vara de Quart, amb carrers que tenien el viari molt degradat.

A més, s’han asfaltat carrers com els de Manolo Taberner i Cartagena al districte de la Olivereta; Monestir de Poblet a Campanar; Arquitecte Monleón a la Creu Coberta, o Aiora i Xiva a Patraix.

Sarrià ha destacat que tots els barris de la ciutat estan rebent inversions, millorant la qualitat de vida de les persones i l’espai públic per a incrementar la seguretat de les persones.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.