L’Ajuntament conclou l’asfaltat en quatre barris de la ciutat

València Notícies | Redacció.- La Delegació de Desenvolupament Urbà i Habitatge, a través del Servici de Coordinació i Manteniment d’Infraestructures, ha conclòs les obres d’asfaltat en quatre barris de la ciutat.

Concretament, esta actuació que ha permès la renovació del paviment s’ha dut a terme en el carrer d’Aiora del barri de Patraix; en el carrer de Julián Peña, a Nou Moles; en Arxiduc Carles i en el carrer de Sant Vicent Màrtir, en la part sud de la ciutat, fins a la Creu Coberta.

asfaltado-calle-san-vicente-hasta-cruz-cubierta

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha recordat que la millora de l’espai públic “és una prioritat per al govern municipal”, i ha anunciat que, d’altra banda, el Servici de Coordinació i Manteniment d’Infraestructures està preparant projectes per al pròxim any i, entre ells, s’intervindrà en alguns trams més deteriorats de l’avinguda de Tres Forques.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.