L’Ajuntament consolida el servei de la platja canina amb l’estrena de la tercera temporada

06-10-2018 L'Ajuntament consolida el servei de la platja canina amb l'estrena de la tercera temporada1
Ribera destaca la sensibilitat municipal davant una demanda social que reclama fa anys un espai del litoral per a l’esplai per als gossos

 

 

La Regidoria de Salut Pública ha consolidat el servei de la platja canina amb l’estrena de la tercera temporada, de manera que el que va començar com una experiència pilot ja ha passat a formar part del llistat de serveis municipals que presta l’Ajuntament de Castelló a la ciutadania atenent a la satisfacció dels usuaris.

La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, ha assenyalat que “el Govern Municipal ha sigut sensible davant una demanda social de molts anys i els gossos tindran de nou un zona fitada per a gaudir de les platges”.

D’aquesta manera, la platja per a mascotes romandrà oberta des d’octubre fins a març, disposa d’un espai d’esplai per als gossos de 3.500 metres quadrats i a la mateixa es té accés des del passeigmarítim.

La zona s’ha delimitat amb un cordó de pals de fusta i disposa de dutxes per als gossos, abeurador, dispensador de borses per a excrements i papereres. A més, s’han col·locat panells amb les normes d’ús com l’horari, que s’ha establit entre les 7.00 i les 23.00 hores, i la necessitat que es respecte una zona de pas de quatre metres des de la riba per a compatibilitzar l’ús per part de la resta dels usuaris de la platja.

Així mateix, els panells informen de l’obligació d’arreplegar els excrements dels gossos i dipositar-los en la paperera, i que els gossos potencialment perillosos porten morrió. També recorda que els propietaris són responsables dels danys que puga causar l’animal, es demana que no es generen molèsties a la resta d’usuaris i que no s’utilitzen detergents en la dutxa.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.