L’Ajuntament convoca concurs per a les obres de millora dels accessos al Museu de Belles Arts

Valencia Noticias | Redacción.- La Junta de Govern Local del divendres 2 d’octubre aprovarà el plec de prescripcions tècniques i clàusules administratives per a la “Urbanització i obertura del carrer del Pintor Genaro Lahuerta i carrer Flora, la peatonalització del carrer Volta del Rossinyol i la zona enjardinada annexa en el Parc de Vivers”. Així ho ha anunciat hui el delegat de Desenvolupament Urbà i Vivenda i responsable de les Obres d’Infraestructura a València, Vicent Sarriá.

Se convoca el procedimiento abierto para la adjudicación de las obras  por un importe de 1.559.075 euros.El projecte tècnic d’esta obra es va aprovar en la sessió de la Junta de Govern Local del 27 de març passat, i l’inici de les actuacions per a contractar l’execució de les obres es va acordar el 27 de juliol d’este mateix any, segons la moció plantejada pel regidor Vicent Sarrià.

Amb este acord de la Junta de Govern Local, es convoca el procediment obert per a l’adjudicació de les obres per un import d’1.559.075 euros, que s’adjudicarà a l’oferta econòmicament més avantatjosa.

Les obres s’executaran amb càrrec al Pla Confiança de la Generalitat, i tenen la reserva de crèdit autoritzada, la qual cosa garanteix que no hi haurà problemes a iniciar les actuacions quan concloga el procés d’adjudicació.

Tal com ha explicat el regidor Sarrià, amb estes obres es procedeix a l’obertura i urbanització d’un carrer previst en el PGOU de 1988, llargament reivindicades per l’espai singular en què es troba, que sens dubte va a millorar l’entorn d’una de les pinacoteques més importants d’Espanya. “Es tracta d’una obra prioritària per a esta Delegació”, ha assegurat l’edil, “i anem a intentar que les obres s’inicien com més prompte millor i les empreses oferisquen uns terminis d’execució el més ajustat possible per a millorar l’entorn del Museu de Belles Arts”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.