L’Ajuntament de Cabanes rep el premi so de la Plana per part de la FEderació de Societat Musicals.

IMG_4454
L’ajuntament de Cabanes va rebre el passat dissabte dia 27, el premi ” So de la Plana a l’ajuntament“, atorgat durant la gala  V Premis So de la Plana, de reconeixement música de la Plana Alta, per part de les 16 societats musicals de la comarca que formen part de la Federació de Societats Musicals de la CV.

El premi d’enguany a Cabanes ha estat  pel suport municipal a la Unió Musical Santa Cecilia de Cabanes, amb 26400 euros, que enguany s’han augmentant en 10.000 per ajudar a dur a terme el projecte d’escola musical, aportant 2000 més abans d’acabar l’any.  A més del suport econòmic i l’interès en el projecte musical, l’Ajuntament cedeix tant el local d’assaig com les 5 aules essencials per a donar classes als i les educands.

L’encarregat de replegar el premi, el regidor de Cultura, Carles Mulet va aprofitar l’acte per reivindicat la tasca de la Unió Musical Santa Cecília ” l’ajuntament no ha de rebre cap premi, perquè simplement som gestors que hem de decidir en què invertir els diners de tots i totes, i invertir en cultura, invertir en formació, és una obligació. Este premi és per a la Banda, perquè heu estat el millor emblema del poble i especialment este any heu estat molt grans, destacant els concert de festes de Maig, el concert avantguardista de les festes d’Agost, o especialment l’emotiu concert del 775 aniversari de la Carta Pobla. Sou vosaltres amb la vostra dedicació, amb el vostre temps i esforç desinteressat qui us mereixeu este premi” 

L’ajuntament vol continuar invertint amb un reforma de l’actual Casa de la Cultura per adequar-la a les necessitat de l’escola de música

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.