Porcar convida als municipis de Castelló a sumar-se als projectes impulsats per la Regidoria d’Educació

Reunió directors

 

Un total de 30 municipis valencians s’han adherit a les iniciatives municipals ‘Escola Canta’ i ‘Escola fa Ràdio’

 

El regidor d’Educació, Enric Porcar, s’ha reunit recentment amb directors d’escoles de primària de les comarques de Castelló per explicar les diverses jornades i projectes que s’han impulsat des del consistori municipal.

 

L’objectiu de l’edil ha estat convidar a tot l’alumnat, comunitat educativa i pares i mares a participar en les activitats que s’han programat des de la Regidoria d’Educació. En aquest sentit, ha destacat la Festa per la Llengua que es celebrarà el 14 d’abril al Parc Ribalta.

 

Porcar també ha volgut informar els directors i a les directores de primària que “juntament amb el CEFIRE s’han organitzat una sèrie de jornades i d’oferta formativa vinculada a l’aprenentatge basat per projectes que conclouen en maig en una gran fira d’intercanvi d’experiències per a tota la comunitat educativa”.

 

Per últim, el regidor ha celebrat que “trenta municipis valencians se sumen a les iniciatives del consistori, com ‘L’escola Canta’ o ‘L’escola fa Ràdio’, gràcies al fet que la Conselleria d’Educació ha assumit aquest projecte com a propi”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.