L’Ajuntament de Vilafamés aprova el Pla de Mobilitat

foto vilafames pobleUna vegada publicat al BOE s’obrirà un període de 15 dies per a presentar al·legacions abans de l’aprovació definitiva

Vilafamés. El Ple de l’Ajuntament de Vilafamés ha aprovat, de manera inicial, el nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenibilitat que recull les accions necessàries per a regular i millorar la circulació a la localitat, que en els darrers anys s’ha vist incrementada amb l’arribada de més visitants i turistes, i per a resoldre la qüestió del aparcament.

Els responsables municipals han donat llum verda al document que es va presentar als ciutadans el mes de desembre passat i que ha incorporat totes les aportacions dels veïns i veïnes, empreses, comerços, etc., realitzades en una reunió posterior, amb l’objectiu d’elaborar de forma conjunta una estratègia a seguir, segons explica el regidor de Urbanisme, Sergi Trilles. I és que després de la presentació, l’Ajuntament va obrir un període d’al·legacions amb una segona reunió pública on els veïns i veïnes van defensar directament les seues aportacions. “En total van ser 30 les suggerències presentades, les quals s’han acceptat i s’han integrat al Pla”, explica Trilles. El document aprovat per unanimitat del Plenari de l’Ajuntament es publicarà en breu al Butlletí Oficial de la Província (BOP), moment a partir del qual s’obrirà un nou període de 15 dies per a presentar al·legacions.

El Pla recull un nou disseny de circulació i d’estacionament del municipi, en el qual es contemplen diferents actuacions a curt i llarg termini al nucli antic, eixample i circumval·lació i es conjuguen les necessitats turístiques i comercials, mobilitat dels vianants, la previsió de zones d’aparcament i la regulació del trànsit al nucli antic. Trilles valora de forma molt positiva la important participació ciutadana a l’hora de redactar el text definitiu, “fet inèdit en un projecte com aquest que ha de fixar les bases per al futur”, conclou. El responsable d’Urbanisme assenyala que “aquesta és una mostra de la valentia que ha tingut l’equip de govern per a solucionar un problema endèmic”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.