L’Ajuntament enceta els treballs per a reposar el cable de coure furtat a l’enllumenat de la Punta

València Notícies | Redacció.- Este matí han començat les actuacions per a reposar el cable de coure sostret de l’enllumenat públic del jardí que hi ha en l’entorn dels carrers de María Moliner i de Juan Gil Albert, al poble de la Punta. S’estima que els treballs de reposició acabaran demà a la nit.

“Atenem amb esta actuació una petició dels veïns i veïnes de la Punta i del seu alcalde, Ignasi Vázquez Tatay, perquè el jardí recupere l’enllumenat i es puga utilitzar per a realitzar les activitats i celebracions d’este poble de la nostra ciutat”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

reposicion-de-cables-en-la-punta

La intervenció s’ha iniciat amb la neteja i la preparació de l’obra civil i a continuació s’ha començat a llançar cable nou. La nova instal·lació incorpora, com a la resta de la ciutat, el sistema antirobatori, que permet enviar una alerta immediata a les autoritats si algú la manipula per furtar el cable de coure, una pràctica que ha sigut recurrent en la zona de la Punta i que va comportar que la darrera reposició només es respectara durant dos mesos.

“La inversió que realitza l’Ajuntament de València en reposició de cable de coure furtat és molt important i és necessària la conscienciació de la població respecte a eixe esforç i a la importància de les molèsties que cada robatori genera a la ciutadania. Per això, des del consistori estem instal·lant el nou sistema antirobatori en cada actuació de reposició de cable que fem a la nostra ciutat”, ha explicat Campillo.

L’actuació ha comportat una inversió de 5.570,94 euros.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.