L’Ajuntament engega per tercer any el servei de bus gratuït per a escolars del Raval Universitari

Bus Raval Universitari
El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha anunciat que el servei s’ha reforçat amb una segona monitora per a una millor atenció dels menors
L’Ajuntament de Castelló torna a oferir el servei de bus gratuït per als escolars del Raval Universitari, una iniciativa que, per tercer any consecutiu, s’ha engegat aquest mateix matí.
De fet, el regidor d’Educació, Enric Porcar, ha estat acompanyant als xiquets i xiquetes en el servei de tornada a casa després de les classes de hui dilluns. Recentment, el regidor ja va informar els pares i mares dels xiquets del Raval Universitari que no van poder ser escolaritzats en els centres de la zona que el transport escolar gratuït s’iniciava hui dilluns i que permetria, un any més, el desplaçament gratuït dels menors fins als seus centres escolars.
Així, pel moment, són un total de 38 famílies les beneficiades d’aquest servei gratuït, encara que l’autobús té capacitat fins a 54 alumnes i, previsiblement, la xifra de beneficiaris augmentarà en les pròximes setmanes. Els i les alumnes estan matriculats en els col·legis Jaume I, Vicent Artero i Enric Soler i Godes i no van obtenir plaça en els centres més propers als seus domicilis, el Vicent Marçà i el Manel Garcia Grau.

 

El nou servei d’autobús suposarà una inversió del voltant de 35.000 € i es prestarà durant tot el curs escolar, fins al pròxim 20 de juny. A més, el servei, tal com ha explicat el regidor Enric Porcar, “no només compta amb la mateixa monitora que el passat curs, sinó que incorpora a una segona persona que reforça el servei d’atenció i acompanyament als xiquets i xiquetes usuàries d’aquest transport subvencionat per la Regidoria d’Educació. Aquestes dues monitores acompanyen als menors i faciliten les arribades als centres escolars i les eixides de l’autobús”.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.