L’Ajuntament engegarà la quarta edició de l’Escola d’Igualtat el 10 d’abril

Ali Brancal Escola Igualtat 1L’alumnat haurà de redactar un projecte d’intervenció social amb perspectiva de gènere per implementar a les seues entitats

El Servei d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes de l’Ajuntament de Castelló (SIO) ha organitzat la que serà la IV edició de l’Escola d’Igualtat i que imparteix el mateix personal tècnic del SIO a l’edifici Menador. L’Escola d’Igualtat és un programa formatiu de 20 hores de durada dividit en 8 sessions de 18.00 a 20.00 hores i que començarà a partir del 10 d’abril.

L’objectiu del projecte és sensibilitzar en igualtat d’oportunitat de dones i homes a la població en general, bé tinga o no coneixements mínims de la matèria. Aquest tracta d’introduir conceptes bàsics, analitzar la realitat de dones i homes en la nostra societat reflectint l’escletxa de gènere en diferents àmbits i per grups d’edat, entendre i valorar la importància de l’ús del llenguatge i de la imatge de la dona en la comunicació com a element de treball contra les discriminacions i ferramentes per a fer visible les aportacions de les dones, així com caracteritzar la violència de gènere donant a conéixer els principals tipus de violència que s’exerceix contra les dones.

El temari d’aquesta edició tracta conceptes bàsics com el patriarcat, sexe i gènere, rols i estereotips i la perspectiva de gènere, analitza l’educació, la igualtat i el mercat laboral, treballa la utilització d’un llenguatge no sexista, les ferramentes per incorporar la perspectiva de gènere en els projectes d’intervenció social o la violència de gènere, entre d’altres.

Per a tindre el títol acreditatiu, l’alumnat haurà de redactar un projecte d’intervenció social amb perspectiva de gènere per implementar a les seues entitats. Per participar cal inscriure’s enviant un correu electrònic a igualdad@castello.es indicant nom, cognoms i telèfon. Aquesta serà per ordre de sol·licitud i tindrà prioritat el personal d’entitats prestadores de serveis socials.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.