BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament farà accessible per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional el parc de Marxalenes durant el 2018

València Notícies | Redacció.- En la Comissió de Medi Ambient i Canvi Climàtic s’ha aprovat hui una moció per a remodelar el parc de Marxalenes, amb l’objectiu de realitzar el disseny i la construcció d’una nova zona de jocs infantils accessibles i inclusius destinats a la infància amb diversitat funcional.

Així, la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que “es tracta d’una iniciativa d’especial importància perquè el parc de Marxalenes està situat a les proximitats del col·legi Juan Comenius, centre de referència en educació inclusiva. D’esta manera, l’obra permetrà l’ús conjunt i en igualtat de condicions dels xiquets i xiquetes amb i sense diversitat funcional”.

Parque de Marxalenes.

L’espai que es proposa habilitar, al costat de l’alqueria de Voro, ocupa una àrea d’uns 600 metres quadrats, i la intenció és dotar-la de diversos jocs com un carrusel inclusiu, un llit elàstic, itineraris de rampes i tobogans, un balancí inclusiu i panells didàctics, entre altres.

Actualment el col·legi Juan Comenius atén més de 100 nens i nenes amb diversitat funcional, i en els voltants se situen fins a vuit col·legis d’educació infantil i primària, “el que reforça els beneficis i la transcendència social d’esta iniciativa”.

“Farem tot els possibles per procedir a la redacció del projecte este 2018 i incloure’l en el pressupost d’inversions per a 2018 de l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins per a, d’esta manera, poder executar l’obra al llarg de l’exercici de 2018”, ha explicat Soriano.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.