L’Ajuntament ha renovat 1.116 km de canonades d’aigua potable amb una inversió de 446.400 euros

València Notícies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable del Cicle Integral de l’Aigua,  Vicent Sarrià, ha anunciat que a través del projecte de “Renovació i millora de la xarxa de distribució d’aigua potable i baixa pressió” s’està millorant la qualitat de la xarxa d’abastiment dels Poblats Marítims, en el barri del Cabanyal-Canyamelar.Renovación de la red de agua.

La Delegació de Desenvolupament Urbà, a través de la Secció d’Aigües del Cicle Integral de l’Aigua, continua actuant dins del districte dels Poblats Marítims, en el barri del Cabanyal-Canyamelar. En este cas, a través del projecte “Renovació i millora de la xarxa de distribució d’aigua potable i baixa pressió”, les obres del qual van començar l’1 d’agost de 2016. En data 26 de gener del 2017, s’han renovat 1,116 km de canonada d’aigua potable, amb una inversió de 446.400 €.

El regidor Sarrià ha recordat que la renovació de la xarxa d’aigua potable suposa una millora important per a l’abastiment d’un bé, com és l’aigua, de primera necessitat. Amb estes actuacions s’aconseguix augmentar el cabal d’aigua en el barri i augmentar-ne la pressió. A més, estes actuacions reduiran significativament el risc de fuites i milloraran la qualitat del servici d’aigua potable al veïnat.

En la renovació s’estan utilitzant nous materials de fosa dúctil d’última generació, que permetran als veïns del Cabanyal-Canyamelar disposar d’una infraestructura d’abastiment d’aigua potable de la major qualitat.

A partir de febrer s’incrementarà el nombre de brigades que treballaran en l’obra, amb la qual cosa s’augmentarà el ritme de renovació de canonades. Esta actuació s’ha coordinat amb els treballs que començaran amb la reurbanització del barri. “S’està realitzant un important esforç inversor en el barri per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes” ha conclòs el regidor.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.