BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament ha retirat el 95 % de la taronja amarga dels carrers i les places de la ciutat

0430 Poda tarongers(1)EN la zona sud les tasques continuaran fins al 15 de maig

La Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València ha retirat el 95 % de les taronges amargues dels carrers, places i zones enjardinades públiques de la ciutat. Unes tasques que, si bé en la zona nord de la ciutat ja s’han donat per finalitzades, en la zona sud continuaran fins al 15 de maig. 

 

Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, “la campanya de recollida de taronja en este exercici ha sigut vertaderament positiva, gràcies a la bona planificació hem pogut arribar a la pràctica totalitat de taronges amargues retirades, un percentatge bastant superior a la d’anys anteriors”.

 

De fet, segons les dades que hi ha registrades en el servici de Parcs i Jardins, “mai abans en els sis anys que es duu a terme esta campanya de recollida sistemàtica de taronges amargues s’havia arribat a un percentatge tan alt”, ha dit Soriano.

 

“Estem molt satisfets per haver retirat totes les taronges amargues dels  arbres de la ciutat, ja que d’esta manera donem el millor servici a la ciutadania, evitant molèsties en els barris i mantenint l’arbrat de la ciutat en les millors condicions possibles”, ha detallat Soriano.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.