L’Ajuntament i la Marina estudien com millorar la mobilitat d’este espai amb els Poblats Marítims i el centre de la ciutat

València Notícies | Redacció.- El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb Vicent Llorens, director general del Consorci València 2007, entitat gestora de la Marina de València, per a fixar les bases d’un projecte que pretén també la implicació de la Generalitat en el cofinançament de les actuacions. L’objectiu de la reunió ha estat iniciar “un treball conjunt” per a estudiar projectes de mobilitat, accessibilitat, recuperació de l’espai públic i connexió amb la ciutat, ha explicat Grezzi.

uno-de-los-objetivos-es-actuar-de-motor-y-eje-vertebrador-de-los-poblados-maritimos
image-430269

En la reunió mantinguda amb tècnics, s’han estudiat diferents projectes de millora, entre els quals les connexions amb transport públic amb l’avinguda del Port i els carrers de J. J. Dòmine i de l’Enginyer Manuel Soto, així com la circulació de vehicles i l’accessibilitat de vianants i ciclistes. Un dels objectius centrals és la remodelació de l’avinguda del Port, amb un tractament més amable que afavorisca la circulació i el trànsit fins a la Marina.

Així mateix, el pla preveu també el disseny de la mobilitat interior del recinte de la Marina i la seua connexió amb els districtes veïns. Una actuació que respon també a un dels objectius estratègics de la Marina de València, actuar de motor i eix vertebrador dels Poblats Marítims. La trobada de hui servix de punt de partida en un procés en el qual s’establiran actuacions concretes a curt, mitjà i llarg termini, i es buscarà també la implicació de les administracions públiques, especialment en matèria de cofinançament.

“És una col·laboració positiva i estratègica per a aconseguir l’activació productiva i la recuperació ciutadana de la Marina”, ha dit Vicent Llorens, que ha valorat la implicació de l’Ajuntament de València a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible “molt positivament” i ha afegit que “la Marina no arrancarà si no té una comunicació sostenible amb els nuclis centrals de la ciutat i els Poblats Marítims”. Per tot això, en la reunió s’ha destacat també la importància d’implicar en el projecte tant la Diputació de València com la Generalitat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.