L’Ajuntament i la Marina estudien com millorar la mobilitat d’este espai amb els Poblats Marítims i el centre de la ciutat

València Notícies | Redacció.- El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb Vicent Llorens, director general del Consorci València 2007, entitat gestora de la Marina de València, per a fixar les bases d’un projecte que pretén també la implicació de la Generalitat en el cofinançament de les actuacions. L’objectiu de la reunió ha estat iniciar “un treball conjunt” per a estudiar projectes de mobilitat, accessibilitat, recuperació de l’espai públic i connexió amb la ciutat, ha explicat Grezzi.

uno-de-los-objetivos-es-actuar-de-motor-y-eje-vertebrador-de-los-poblados-maritimos
image-430269

En la reunió mantinguda amb tècnics, s’han estudiat diferents projectes de millora, entre els quals les connexions amb transport públic amb l’avinguda del Port i els carrers de J. J. Dòmine i de l’Enginyer Manuel Soto, així com la circulació de vehicles i l’accessibilitat de vianants i ciclistes. Un dels objectius centrals és la remodelació de l’avinguda del Port, amb un tractament més amable que afavorisca la circulació i el trànsit fins a la Marina.

Així mateix, el pla preveu també el disseny de la mobilitat interior del recinte de la Marina i la seua connexió amb els districtes veïns. Una actuació que respon també a un dels objectius estratègics de la Marina de València, actuar de motor i eix vertebrador dels Poblats Marítims. La trobada de hui servix de punt de partida en un procés en el qual s’establiran actuacions concretes a curt, mitjà i llarg termini, i es buscarà també la implicació de les administracions públiques, especialment en matèria de cofinançament.

“És una col·laboració positiva i estratègica per a aconseguir l’activació productiva i la recuperació ciutadana de la Marina”, ha dit Vicent Llorens, que ha valorat la implicació de l’Ajuntament de València a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible “molt positivament” i ha afegit que “la Marina no arrancarà si no té una comunicació sostenible amb els nuclis centrals de la ciutat i els Poblats Marítims”. Per tot això, en la reunió s’ha destacat també la importància d’implicar en el projecte tant la Diputació de València com la Generalitat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.