L’Ajuntament milora la xarxa d’aigua potable del barri de Russafa

València Notícies | Redacció.- El Servici del Cicle Integral de l’Aigua està realitzant el Projecte de renovació i millora de la xarxa de distribució d’aigua potable i baixa pressió en tota la ciutat que, en esta ocasió, es du a terme al barri de Russafa. Les obres han començat als carrers de Sant Valeri i del Pintor Salvador Abril, la qual cosa suposa una notable millora de la xarxa d’abastiment d’aigua.

ayuntamiento-de-valencia
image-424350

Així ho ha anunciat hui el delegat del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, que ha explicat que l’actuació s’efectua en coordinació amb les obres de reurbanització que està realitzant la Generalitat a la zona. L’Ajuntament s’encarrega del material i muntatge de les canonades d’aigua potable que es renoven, a excepció de les canonades de baixa pressió, atés que estes estan incloses en les obres de reurbanització de la Generalitat, així com l’obra civil de les d’aigua potable.

Al carrer de Sant Valeri es renovaran 157 metres de canonades de diferents dimensions canviant les actuals, de fosa grisa i molt antigues, per nous elements de fosa dúctil. Totes estes actuacions es realitzen seguint els criteris de renovació de canonades a la ciutat de València, la qual cosa redunda en una millora de les condicions del servici de subministrament d’aigua potable en estos carrers.

Tal com ha manifestat Sarrià, la renovació d’infraestructures, “a més d’incrementar les capacitats per a millorar les condicions dels subministraments d’aigua, manté actualitzades les instal·lacions de distribució d’aigua i conserva la vida útil de la infraestructura, la qual cosa evita els problemes derivats del seu envelliment”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.