L’Ajuntament neteja el carril bici que connecta Pinedo i el Saler amb la poda de 26 tones de branques

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha condicionat el carril bici que connecta el passeig marítim de Pinedo, les platges de l’Arbre del Gos i de la Creu i els trams existents en la rodalia del Saler, al costat de les carreteres CV-5010 i CV-500. Ho ha fet el Servici Devesa-Albufera, a través de la contracta municipal dels Servicis de Protecció del Medi Natural de la Devesa de l’Albufera amb la poda de tota la vegetació autòctona que creix al costat del carril bici.Poda del carril bici.

El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha recordat que des de l’inici del mandat el Govern de la Nau ha donat resposta a les reivindicacions múltiples que hi havia per l’abandonament d’eixa via i el perill que això comportava per a les persones usuàries del carril bici. “En agost de 2015 ja vàrem netejar el carril i des d’eixe moment hem fet el manteniment necessari per cuidar eixa infraestructura i facilitar el trànsit de les persones que la utilitzen; l’any passat també hi hagué una intervenció municipal, amb retirada de canyes inclosa, per garantir la seguretat de totes les persones usuàries i enguany fem de nou esta actuació que permetrà utilitzar el carril bici entre Pinedo i el Saler en condicions òptimes i amb seguretat”, ha explicat.

En total s’han netejat sis quilòmetres de carril bici durant dos setmanes. En total, s’han retirat 26,69 tones de branques i vegetació que havien envaït el recorregut del carril bici. El pressupost total arriba als 10.600,59 euros.

Campillo ha afirmat que amb esta actuació també “es conjuga la promoció que fem del nostre patrimoni ambiental amb el foment d’un mitjà de transport mediambientalment sostenible, com ara la bicicleta”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.