L’Ajuntament obri un nou carril bici que permet arribar directe al mar des de Tarongers

València Notícies | Redacció.- El Servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha obert la connexió de carril bici entre l’avinguda dels Tarongers i els carrers d’Eugènia Viñes i Pavia. D’esta manera, des de hui els veïns i els turistes ja poden accedir pedalejant fins al passeig marítim a l’altura d’on es troba l’Hospital de la Malva-rosa i el centre sociosanitari Nuestra Señora del Carmen.Nuevo carril bici en Tarongers.

Les obres del carril bici, que han anat a càrrec de l’empresa Bertolín, suposen un tram paral·lel amb les vies del tramvia per Eugènia Viñes (mantenint l’estacionament de vehicles en cordó) i una connexió fins al passeig marítim i el carril bici que discorre al llarg de tot el passeig.

Un tram s’ha reforçat amb pintura roja per a augmentar la seguretat dels ciclistes en els encreuaments, com ja s’ha fet en alguns punts de l’Anell Ciclista durant el seu recorregut pel carrer de Guillem de Castro. A més, de la mateixa manera que la resta de noves connexions ciclistes establides al llarg de la ciutat, este tram seguix el disseny de doble sentit per calçada, separació de seguretat amb la resta de carrils i, en este cas, també semaforització pròpia.

Des de l’Ajuntament de València es considera que “és un carril ciclista molt significatiu i important, ja que donarà un servici molt útil tant a veïns de la ciutat com a turistes i visitants i que serà molt utilitzat de manera especialment significativa en la temporada d’estiu”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.