L’Ajuntament preveu la figura del mediador nocturn per a evitar problemes de convivència ciutadana amb els hostalers

València Noticies | Redacció.- La regidora responsable de l’Àrea de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, ha informat del treball conjunt que està realitzant amb la Federació d’Hostalers amb l’objectiu d’aconseguir una major implicació dels responsables dels locals nocturns per a acabar amb els problemes de convivència que es produïxen en algunes zones de la ciutat. Dins d’eixe treball es preveu la possibilitat de crear la figura del mediador nocturn i l’obligació dels mateixos locals de controlar les entrades i eixides a estos establiments.

Sandra Gómez.
image-364063

Sandra Gómez ha recordat el contacte permanent que manté amb la Federació d’Associacions de Veïns i amb la seua presidenta, María José Broseta, així com el reforç policial nocturn especialment dedicat al control de terrasses i espais públics que són l’origen de conflicte amb els veïns de barris com Russafa o el Carme. Este reforç, des del passat mes de gener, s’ha centrat fonamentalment en cinc zones de la ciutat que es consideren les més conflictives.

L’objectiu final és plasmar en la normativa el tipus de responsabilitat que correspon assumir als mateixos hostalers per a aconseguir que no es produïsquen situacions d’excés de soroll i altres que puguen afectar la convivència ciutadana normal.

Cal assenyalar que, esta mateixa vesprada, Sandra Gómez es reunix amb representants del moviment veïnal de Ciutat Vella per a abordar, entre altres, aspectes relacionats amb l’oci nocturn.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.