L’Ajuntament proposa un nou dia festiu local per a les Falles de 2017

València Noticies | Redacció.- L’Ajuntament de València proposa que el pròxim 17 de març de 2017 siga un dels dos dies festius locals en la ciutat que pot determinar el consistori. “Amb la incorporació d’este nou dia festiu durant la setmana gran de Falles facilitarem a tot el veïnat de València la conjugació de les seues tasques laborals i familiars habituals amb la participació en la festa gran de la ciutat”, ha destacat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

Pere Fuset Crespo.
image-405977

Des del consistori es poden concretar dos dies de festivitat local al calendari laboral de l’any que ve, quan una de les celebracions habituals, la de Sant Vicent Màrtir, caurà en diumenge. Així les coses, Fuset ha explicat que l’any que ve els dos dies festius que establirà l’Ajuntament seran el divendres 17 de març i el 24 d’abril, amb motiu de la celebració de Sant Vicent Ferrer.

“Amb la decisió del Govern de la Nau d’afegir un dia festiu a la setmana gran de Falles facilitem alhora que el Consell Escolar tinga l’opció de decretar festius el 15 i el 16 de març”, ha explicat Fuset, per a qui sumar un nou dia festiu en Falles “facilitarà la participació en la festa no només als fallers i falleres, sinó a tots els veïns i veïnes de la ciutat, i això és important perquè sempre hem defensat que les Falles són una festa per a tota la ciutat”.

Fuset defensarà en comissió i en sessió plenària la moció per a concretar les dos festivitats al calendari laboral de l’any que ve.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.