L’Ajuntament realitza amb èxit un simulacre d’incendi a l’edifici de Tabacalera

València Notícies | Redacció.- Este matí s’ha realitzat amb èxit un simulacre d’incendi i evacuació de l’edifici municipal de Tabacalera. Els temps per desocupar les dependències municipals i realitzar tot el simulacre han sigut els previstos, de vora 35 minuts, per a un cas com el que hui s’havia d’afrontar, amb un suposat incendi i la participació, per tant, dels Bombers de la ciutat i de la Policia Local.

Se calcula que esas dependencias municipales pueden acoger a más de 2.800 personas.

 Durant el simulacre l’edifici s’ha evacutat per complet. Es calcula que entre personal municipal i persones usuàries que visiten les instal·lacions, estes poden acollir vora 2.800 persones.

“Ens preocupem per la seguretat tant dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament com de totes les persones que en algun moment passen per les instal·lacions municipals per demanar informació o realitzar qualsevol tràmit. Per això vàrem recuperar l’any passat este tipus de simulacre tant en Tabacalera com en l’edifici principal de l’Ajuntament”, ha afirmat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Els responsables del simulacre han comprovat que durant la desocupació de les instal·lacions municipals han funcionat correctament tots els protocols establits i tot s’ha fet en el temps previst.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.