L’Ajuntament substituïx amb un sistema de videovigilància real les càmeres falses del Centre d’Avifauna i Animals Exòtics de Natzaret

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de València ha instal·lat un nou sistema de videovigilància al Centre d’Avifauna i Animals Exòtics de Natzaret per combatre els actes vandàlics que últimament ha patit este recinte, amb el perjuí conseqüent per als animals acollits en ell. El nou sistema de videovigilància inclou gravació d’imatges i substituïx les càmeres falses instal·lades per l’anterior govern del Partit Popular.Cámaras de vigilancia.

“La protecció dels animals i del centre que els acull no pot ser de mentida, per la qual cosa el sistema que garantix la seguretat del recinte i dels animals no pot ser fals. Per això hem instal·lat un nou sistema de videovigilància real que ajudarà molt més que l’anterior, a combatre els actes vandàlics comesos, tant durant este mandat com als anteriors, contra este centre municipal”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello.

La regidora ha explicat que el nou sistema té, també, una finalitat dissuasòria però, a diferència de l’anterior sistema amb càmeres falses, permetrà identificar les persones responsables dels actes vandàlics que eventualment es puguen cometre en este recinte. “Revertim així una vegada més la deixadesa de l’equip de govern anterior”, ha afirmat.

El Centre d’Avifauna i Animals Exòtics ha sigut objecte de diversos robatoris, sobretot arran de la intervenció de galls de lluita, que són dipositats al centre. A més, acull animals els habitats naturals dels quals solen trobar-se en països d’Àfrica, Amèrica o Àsia, motiu pel qual la seua devolució és impossible per qüestions legals.

El nou sistema de videovigilància, complementa unes altres actuacions municipals per dignificar el centre d’animals, com ara la reparació de la porta d’accés i del porter electrònic, de tots els aparells d’aire condicionat del centre, del voladís i la xarxa de la gàbia gran d’aus i de tots els llums interiors del centre. A més, s’han reparat tots els boxes amb malla adequada per poder acollir animals i la porta per accedir a ells.

D’una altra banda, s’ha instal·lat calefacció i punts de llum per als boxes per als animals i fibra òptica perquè el personal municipal puga treballar amb connexió a Internet. També s’ha instal·lat una planxa microperforada en part de la tanca perimetral per evitar molèsties als animals i l’accés d’intrusos. Totes estes intervencions s’han complementat amb la dotació d’una llavadora i un rentavaixelles per poder higienitzar la roba de treball i els utensilis i els menjadors per als animals.

Tello ha destacat que totes estes actuacions han comportat una inversió superior als 150.000 euros en que portem de mandat i ara disposaran d’una protecció major gràcies al nou sistema de videovigilància amb càmeres reals.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.