L’Ajuntament torna a oferir el servei de bus gratuït per a escolars del Raval Universitari

Servei Autobús Raval Universitari 2Porcar i Ruiz es reuneixen amb els pares i mares dels alumnes per comunicar-los les característiques del servei, que s’ofereix per segon any consecutiu

L’Ajuntament de Castelló torna a oferir el servei de bus gratuït per als escolars del Raval Universitari, una iniciativa que, per segon any consecutiu, s’ha engegat aquest mateix matí.
De fet, el regidor d’Educació, Enric Porcar, i la presidenta del Districte Oest, Verònica Ruiz, es van reunir en la vesprada d’ahir amb els pares i mares dels xiquets del Raval Universitari de Castelló que no van poder ser escolaritzats en els centres de la zona per a informar-los que, de nou, podran disposar de transport escolar gratuït per a desplaçar-se diàriament fins als seus centres educatius.

Així, els beneficiats seran un total de 35 xiquets que estan matriculats en els col·legis Jaume I, Vicent Artero i Enric Soler i Godes, i que no van obtenir plaça en els centres més propers als seus domicilis, el Vicent Marçà i el Manel Garcia Grau.

El nou servei d’autobús suposarà una inversió de 18.326 € i es prestarà durant tot el curs escolar. A més, el servei, tal com ha explicat el regidor Enric Porcar, compta amb la mateixa monitora que el passat curs que acompanya als xiquets i que també facilita les arribades i eixides de l’autobús.
Per la seua banda, els pares i mares dels xiquets beneficiats pel servei s’han mostrat molt agraïts a l’equip de Govern i, especialment, al regidor d’Educació per fer realitat, un any més, la seua reivindicació i per haver mostrat sempre la seua capacitat per a escoltar i atendre les seues necessitats.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.