L’Ajuntament torna a reduir el pagament a proveïdors i se situa sobre les huit dies

València Noticias | Redacción.- L’Ajuntament de València ha reduït novament el període mitjà de pagament a proveïdors, que se situa en els 8,68 dies, la xifra més baixa que s’ha registrat fins al moment, d’acord amb l’expedient de la intervenció de comptabilitat i pressupostos corresponent al període mitjà de pagament del mes de maig.

Es la cifra más baja registrada hasta el momento.
image-403529

Així ho ha donat a conéixer hui el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, el qual ha recordat que amb esta reducció s’ha abaixat la mitjana amb què va començar l’any: dels 30,02 dies de mitjana del mes de gener, a 25,22 de febrer, els 15,61 de març, 14,35 a l’abril, i 9,71 el mes passat, fins a aconseguir els 8,68 actuals. “Unes dades”, ha subratllat l’edil, “que consoliden la bona gestió de l’equip de govern”. Vilar ha assegurat que el Govern municipal seguirà “treballant per a mantindre en estos termes la mitjana de pagament a proveïdors”.

En este context, el regidor d’Hisenda ha anunciat un “pla de xoc perquè l’estiu no supose una ralentització del pagament de factures” perquè, ha afegit, “volem garantir el desenvolupament econòmic de la ciutat, el suport a les empreses, als autònoms i, per tant, a la creació d’ocupació”.

A més, ha recordat el regidor, la reducció del termini de pagament a proveïdors “suposa l’estalvi d’interessos de demora, una mala pràctica que va caracteritzar la gestió de l’equip de govern del Partit Popular”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.