L’Alcalde exigix al PP que pague els 560.000 eruos que deu a Fira Valencia

Valencia Noticias | Redacción.– L’alcalde de València, Joan Ribó, ha donat suport hui a la demanda de Fira València contra el Partit Popular per la qual reclama el pagament dels més de 560.000 euros que el PP li deu des de l’any 2008. Ribó ha qualificat la situació de “totalment intolerable” i ha exigit que se satisfaça el dèbit.

La deuda, tal como ha aparecido hoy publicado, data del año 2008.
image-266325

La deuda, tal como ha aparecido hoy publicado, data del año 2008.

“És totalment intolerable i, per descomptat, exigim al senyor Rajoy que pague, perquè va ser ell qui en definitiva va ser proclamat ací. Que pague, perquè s’ha de pagar el que es consumix. I quan és la Fira de València, que és propietat de tots, més encara”. L’alcalde Joan Ribó ha subratllat este matí l’obligació de qualsevol entitat o persona de satisfer els seus deutes en un termini raonable, i ha demanat al PP que “d’una vegada per sempre, complisca les seues obligacions”.

Davant dels periodistes que s’han interessat per este assumpte, l’alcalde ha apuntat les seues “sospites” que el president del PP, Mariano Rajoy, “pensava que no se li demanarien estos diners. Però es va fer una despesa i l’ha de pagar i més”, ha continuat, “en la situació que té Fira València, que deu ni més ni menys que 700 milions d’euros”.

El deute, tal com ha aparegut hui publicat, data de l’any 2008, i supera els 568.000 euros. “Recordem al PP”, ha afegit Joan Ribó, “que l’Ajuntament té un màxim de 60 dies per a pagar als seus creditors”, mentre que el partit arrossega este deute des de fa 7 anys. El servici que Fira València va prestar al PP va ser amb motiu de la celebració del XVI Congrés Nacional de la formació política, els dies 20, 21 i 22 de juny de 2008, en què Rajoy va ser proclamat candidat popular a les eleccions generals.

Joan Ribó ha recordat que l’assumpte ja va ser denunciat quan l’equip de govern municipal actual ocupava els bancs de l’oposició. “Ja ho vam denunciar quan no estàvem en el govern, ho vam reclamar i no hi hagué resposta”, ha lamentat, i ha afegit que, quan es demana alguna cosa, “si no es paga, es reclama”.

Durant la trobada amb els mitjans de comunicació, els periodistes han preguntat també a l’alcalde sobre l’empresa concessionària de Beach Club, a la Marina Reial. Ribó ha recordat que ell mateix es va ocupar de l’assumpte tan bon punt va prendre possessió del seu càrrec d’alcalde, quan encara no havia delegat les competències de govern. El primer edil ha afirmat que “en el moment que l’empresa tinga tots els elements arreglats, i això ho han de comprovar els tècnics, se solucionaran tots els problemes. Però esta empresa ha de complir la reglamentació, com totes les empreses i negocis a la ciutat de València, i quan es complisca, es posarà en marxa”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.