L’alcalde rep informe. Dades Generades per la Ciutadania

0223 Informe DGC 01L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut de mans de la regidora de Transparència, Govern Obert i Auditoria Ciutadana, Neus Fàbregas Santana, l’informe d’Identificació i Caracterització d’Iniciatives de Dades Generades per la Ciutadania (DGC), presentat per la Càtedra de Govern Obert, impulsada per la Regidoria juntament amb la Universitat Politècnica de València.

L’alcalde Joan Ribó ha apel·lat “al canvi en la manera de treballar per a l’administració que ha suposat el contacte directe amb la ciutadania. És clar que qualsevol govern ha de liderar els seus propis projectes, però ha d’anar sempre de la mà dels veïns i veïnes”. La regidora Neus Fàbregas Santana ha explicat que “este tipus d’eines són imprescindibles perquè la ciutadania ens acompanye en el desenvolupament de polítiques públiques. Amb estes dades generades creem informació, i amb la informació, coneixement”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.