L’alcaldessa ressalta que se sent orgullosa de Youncanyolé per fer més feliç la vida dels altres

Youcanyulé 01Marco i el regidor José Luis López agraeixen la generositat de l’ONG de Castelló que es va quedar atrapada a Kenya, on han atès a 4.141 persones en diferents campaments mèdics

 

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor de Benestar Social, José Luis López, han rebut aquest matí en la Tinença d’Alcaldia del Grau als tretze voluntaris de l’ONG Youcanyolé, encapçalats per Miguel Pelayo Molina, que es van quedar atrapats fa uns dies a Kenya mentre duien a terme una expedició humanitària en aquell país, on han atès en campaments mèdics de sis poblacions diferents a 4.141 persones, han recorregut més de mil quilòmetres amb autobús i han transportat 900 quilos en material sanitari.
Marco ha ressaltat que com a alcaldessa “em sent orgullosa de ciutadans com vosaltres, de la vostra generositat, que deixeu les vostres cases, les vostres famílies i el vostre benestar ací perquè uns altres tinguen salut, una llar i una visió de la vida una mica més feliç”.
La primera autoritat municipal ha destacat com des de l’Ajuntament de Castelló, a través del regidor López, es van fer totes les gestions pertinents perquè els voluntaris castellonencs pogueren tornar a les seues cases. “Hem fet el que havíem de fer i és la nostra obligació com a administració; recolzar-vos i ajudar-vos, i quan esteu en dificultats estar ací”, ha manifestat Marco.
L’alcaldessa ha agraït als voluntaris de Youncayolé el seu treball, així com la labor del departament municipal de Cooperació Internacional, i els ha demanat que “seguiu fent el que feu, ajudant a les persones que ho estan passant malament en els llocs que no tenen les condicions de vida que tenim ací, i que a la gent de Castelló els obrigueu els ulls i els digueu l’important que és la cooperació internacional, l’ésser generosos amb els altres i ajudar-los, perquè mirant el melic no es viu”.
Per la seua banda, el regidor de Benestar Social ha posat en relleu que “és una oportunitat per a Castelló portar el nom de la ciutat a aquestes parts del món, on tant necessiten de la col·laboració d’altres països, gràcies al treball de persones com vosaltres i per açò l’Ajuntament ha d’estar enormement agraït”.

 

Així mateix, ha reconegut públicament la implicació del cònsol d’Espanya a Nairobi a fer possible el retorn a casa dels voluntaris castellonencs, un gest que també ha tingut el coordinador de Youncayolé, Miguel Pelayo Molina, i ha fet extensiu a l’Ajuntament de Castelló i mitjans de comunicació.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.