L’alcaldessa revela l’alt grau de satisfacció dels usuaris de la telassistència a Castellò

TeleassistènciaMarco assegura en una visita a les noves oficines que el servei ha suposat un canvi substancial en la cobertura a les persones més vulnerables, que ara se senten més acompanyades i segures

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat les noves oficines del servei de teleassistència, una prestació municipal que ha recuperat l’actual equip de govern substituint a la teleajuda i que ha suposat una important millora en l’atenció a les persones en situació de risc per raons d’edat, discapacitat i/o aïllament social. Les dependències es troben situades en el carrer Benàrab, 4 baix, de la ciutat i es completen amb unitats mòbils que també s’han incorporat a la teleassistència.

Marco ha subratllat “el canvi que ha suposat el nou servei a Castelló ja que hem millorat la cobertura a les persones majors, amb discapacitat o dependència, passant d’oferir una atenció limitada a situacions d’emergència a ampliar-la també a l’aspecte preventiu”.

En aquest sentit, l’alcaldessa s’ha referit “a l’alt grau de satisfacció de les persones usuàries de la teleassistència, que se senten més acompanyades i segures, i açò s’ha traduït en un augment de la demanda des de l’engegada del servei en el mes d’abril, situant-nos avui en xifres pròximes als 800 usuaris”.

La primera autoritat municipal ha assegurat que “des que arribem a l’Ajuntament ens vam proposar posar a les persones en el centre de les polítiques i aquest servei és un exemple d’açò”. Així, ha manifestat que la teleassistència domiciliària “va ser eliminada dels pressupostos pel PP l’any 2013 i l’equip de govern actual l’ha tornat a introduir amb la finalitat clara d’oferir una cura permanent a la població susceptible de precisar-la”.

Cal recordar que el servei de teleassistència substitueix al bàsic de la teleajuda i entre els seus avantatges destaquen que incorpora una prestació més integral les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any, a més de les millores d’un servei d’ambulància i la custòdia de claus, que permet actuar directament sense necessitat de passar per altres departaments, com a policia i bombers, quan a algú li ocorre alguna cosa i la porta està tancada.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.