L’Àrea d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible unifica les agències d’Ocupació Apunt i València Activa en una sola agència local

València Notícies | Redacció.- La regidora d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat la unificació de les dos agències municipals d’ocupació existents actualment, Apunt i València Activa, en una única entitat: la nova Agència d’Ocupació València Activa.Sandra Gómez.

En funció d’esta iniciativa, l’agència de col·locació Apunt, gestionada pel Servici d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de València, passa a integrar-se dins de la nova plataforma de València Activa. Tal com ha explicat la regidora Sandra Gómez, “esta unió naix amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un servici únic, integral i de qualitat en matèria d’ocupació”.

L’Agència d’Ocupació València Activa és un instrument que posa en marxa activitats d’intermediació laboral amb la finalitat de proporcionar a les persones desocupades una ocupació adequada a les seues característiques i, també, un catàleg de formació per a millorar les seues oportunitats laborals.

Igualment, l’Agència té com a objectiu prioritari ajudar les empreses a través d’un servici d’assessorament en gestió de recursos humans seleccionant el personal qualificat per a esmenar les seues necessitats immediates. És a dir, rep ofertes d’ocupació de les empreses i es posa en contacte amb les persones desocupades que estan inscrites en la seua base de dades per a cobrir eixos llocs de treball, fent-ne una preselecció prèvia.

Entre altres opcions, l’Agència d’Ocupació València Activa facilita l’elaboració del propi curriculum vitae en línia, buscar i inscriure’s en ofertes d’ocupació i detallar i seleccionar preferències formatives amb vista a realitzar cursos o tallers de formació.

Les persones usuàries de les dos agències han rebut unes claus personals amb les quals podran accedir a partir d’ara a esta nova plataforma, inserida en la pàgina web de València Activa.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.