L’EMT adapta la normativa de la línia 96

València Notícies | Redacció.- Després que l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València haja reforçat la línia 96 amb la posada en marxa d’un nou autobús per a la línia coneguda com a ‘porta a porta’, ara és el torn de renovar-ne el reglament, que data de l’any 1985.

 A partir de setembre es posarà en marxa una nova normativa per a adaptar el servici a les noves tecnologies. De fet, una de les novetats principals és que les peticions diàries es podran fer per mitjà aplicacions com ara WhatsApp o per correu electrònic.

Nueva normativa para la línea 96.

 A més, es farà una ordenació de tots els usuaris i usuàries en funció de les seues necessitats amb la finalitat que les persones que tenen més necessitats puguen accedir amb preferència al sistema, per davant d’altres persones que poden utilitzar el servici regular de l’EMT.

Els requisits principals per a ordenar eixe escalafó seran els punts per mobilitat reduïda, el grau de discapacitat i el fet de no disposar d’alternatives, o tindre’n menys, per a realitzar el recorregut en les línies regulars.

La normativa presentarà altres novetats substancials per a afavorir la comunicació entre els usuaris i usuàries i l’Empresa Municipal de Transports.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.