L’EMT allarga per primera vegada en estiu la línia 29 fins al Passeig Marítim

València Notícies | Redacció.- Ja ha arribat. Este cap de setmana comença la primera fase de l’operatiu d’estiu amb què l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) respon a les necessitats dels viatgers i les viatgeres que volen acostar-se a les platges de la ciutat.

Cal destacar una “important novetat” d’enguany: a partir del dissabte 10 de juny, la línia 29 allargarà el seu recorregut fins al Passeig Marítim al llarg dels mesos d’estiu. Així es connecta tota la zona nord de la ciutat amb la platja. De la mateixa manera, la línia 2 modifica el seu recorregut per a donar servici també a la franja marítima.Parada de autobús.

Tot i que a partir del dia 10 començaran els principals reforços d’esta primera fase, este dijous 1 de juny, la línia 25 (direcció el Palmar) tindrà parada a la platja del Saler. A més, esta línia es reforçarà amb un servici addicional de vesprada i es mantindran els autobusos articulats per a fer front a l’augment de la demanda en moments puntuals.

Este cap de setmana, i ja de manera contínua des del dia 10 de juny, es posaran en servici les línies especials d’estiu 20 (Avinguda del Cid-La Marina/Platges) i 23 (Natzaret/Creu Coberta-Platges).

A més, cal recordar que la línia nocturna N1 ha millorat la seua freqüència de pas els divendres, dissabtes i vespres de festius amb circulacions cada 22-25 minuts.

Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, el regidor Giuseppe Grezzi ha destacat “l’aposta decidida del Govern de la Nau pel transport públic dins del nou model de mobilitat”.

“Des de l’Ajuntament farem tot l’esforç de què som capaços per a donar resposta a la demanda de la ciutadania per a accedir a les nostres platges en estos mesos d’estiu”, ha assenyalat Grezzi. En este sentit, el regidor vol agrair la tasca dels treballadors i treballadores de l’EMT per a garantir l’accés còmode i fàcil a les platges amb el transport públic.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.