L’equip GSport-València Esports s’alça amb el triomf en el campionat regional de contrarellotge

València Notícies | Redacció.- Ferrán Badimon, de l’equip GSport-València Esports, ha sigut el vencedor del Campionat Comunitat Valenciana CRI en categoria elit, o el que és el mateix, de la modalitat de contrarellotge a nivell regional. El seu company Fran del Rincón ha sigut segon, i la formació, subvencionada per la Diputació de València, ha quedat segona per equips en la competició.

“És un resultat que se suma a altres obtinguts en la temporada. Tenim un equip molt competitiu, guanyar no és fàcil, però sempre tractem d’estar a un bon nivell”, ha assenyalat l’entrenador del GSport-València Esports, Antonio Llopis. L’equip compta amb el suport de la Diputació de València, a través de les subvencions a clubs d’elit, per les quals el club ha rebut en l’última convocatòria un total de 60.000 euros.

Ferrán Badimon consigue la victoria en categoría élite y su compañero de equipo Fran del Rincón queda segundo.

Una ajuda que segons Antonio Llopis és “primordial, perquè si no fora pel suport d’institucions com la Diputació no podríem sobreviure”. En aquest sentit, l’entrenador del GSport-València Esports ha destacat les dificultats per les quals ha passat el ciclisme valencià en els últims anys, amb l’arribada de la crisi i la reducció de patrocinadors, encara que en les seues paraules “a poc a poc les coses van a millor”.

També ha posat en valor el treball de formacions com la que entrena, antic equip Kelme, que en l’actualitat es mou en categories com l’elit, però que no compta amb un equip professional. “És difícil, perquè molts menuts trien grups que competeixen a nivell professional, per la qual cosa no solament s’han de fer bé les coses, sinó molt bé”, ha ressaltat. De moment, a més dels resultats en el regional, el GSport-València Esports ha aconseguit el segon lloc en la Volta a Lleida amb Iván Martínez, així com un triomf d’etapa, entre altres bons resultats. El pròxim repte, el Campionat d’Espanya.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.