Les candidates a falleres majors de Dénia 2018 viuen un intens cap de setmana de convivencia

Les onze candidates a falleres majors de Dénia 2018 van viure el cap de setmana passat amb intensitat la convivència entre elles, els membres de Junta Local Fallera i els delegats de l’assemblea de les falles de Dénia.

El dissabte al matí, la jornada va començar en les porxades de l’Ajuntament, on les aspirants van atendre a l’explicació de Maite Madrid sobre la història de la nostra ciutat, una explicació que va estar acompanyada per una visita al Museu Etnològic del carrer Cavallers.

Després del recorregut, les candidates i els assistents a la convivència van pujar al Castell on, després de gaudir d’un xicotet esmorzar, van visionar un vídeo sobre la història de les falles de Dénia. A continuació, en La Sala del Castell, els delegats i presidents de les falles de Dénia, en la mà de les quals està l’elecció de les màximes representants falleres de la ciutat, van tenir oportunitat de parlar amb les candidates, que es van mostrar nervioses però molt il·lusionades amb l’elecció.

La jornada va finalitzar amb un menjar de germanor fallera en la nau de la Junta Local Fallera en el Espai Faller.

El diumenge, les onze candidates van lluir les seues millors gales de valenciana per a desfilar davant els delegats i les desenes de persones que van assistir a l’acte públic que es va celebrar en Jauja, en Baleària Port. Durant l’acte, presentat per la delegada de protocol Anna Sobrecases, es van donar a conèixer algunes dades sobre cadascuna d’elles mentre recorrien el corredor central i pujaven a l’escenari.

Aquest divendres, 26 de maig, a les 21:30 hores aproximadament, l’alcalde de la ciutat cridarà a les dues triades com a falleres majors de Dénia 2018. A continuació, en les porxades de l’Ajuntament, se celebrarà la imposició de bandes a les triades i a les seues corts d’honor.Candidatas a falleras mayores de Dénia 2018 Jornada de convivencia del sábado

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.