BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Les Corts obriran les seues portes per a celebrar el 9 d’Octubre

Valencia Noticias | Redacción.- El Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes, celebrarà dues jornades de portes obertes els dies 7 i 8 d’octubre, amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre. Les portes obriran dimecres a les 10 del matí, en horari de 10 a 14 hores i per la vesprada de 16 a 19 hores i el primer dia, al voltant de les 11 hores, el President de la institució, Enric Morera així com els membres de la Mesa de les Corts, donaran la benvinguda als primers ciutadans i ciutadanes que estiguen de visita.

Las instalaciones de les Corts Valencianes están siempre abiertas a la ciudadanía.Cal recordar que les instal·lacions de les Corts Valencianes estan sempre obertes a la ciutadania i totes les setmanes, en dies que no hi ha activitat parlamentària, els serveis de protocol de la cambra acompanyen excursions de grups de tota mena: col·legis, instituts, associacions culturals i de veïns, que han sol·licitat la visita guiada i explicada pel Palau dels Borja i els immobles annexos, com ara l’hemicicle on se celebren els plens. De fet, en la pàgina web de les Corts (www.cortsvalencianes.es) hi ha un apartat on s’explica els dies i horaris de les visites de col·lectius, com sol·licitar-les i també com demanar assistir als plens de públic.

Segons ha destacat el President de les Corts, “el nostre parlament té visites totes les setmanes, la qual cosa ens agrada molt perquè el palau és de totes i de tots i volem que la ciutadania conega de primera mà el lloc on s’aproven les lleis i on es voten les qüestions que afecten a la vida diària de les valencianes i valencians. Estos dos dies, però, com a preàmbul de la festa gran del Poble Valencià, volem que la gent vinga al Palau dels Borja de forma massiva a conèixer les instal·lacions i compartir amb totes i tots la gran història i la gran importància que tenen les Corts en la nostra societat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.