Les Corts reintegren 4.680.617,96 euros de romanents a la Generalitat de pressupostos de la institució tancats i no compromesos com a despesa

València Noticies | Redacció.- La Mesa de les Corts Valencianes ha aprovat en la reunió de hui, a proposta del president Enric Morera, el reintegrament a la Generalitat Valenciana d’un total de 4.680.617,96 euros procedents dels romanents de crèdit de la cambra autonòmica que havien estat incorporats durant els últims anys una vegada realitzada la liquidació del pressupost de 2015.

El president de Les Corts, Enric Morera, ha proposat a la Mesa, vistos els informes positius dels serveis econòmics i d’intervenció del parlament, la devolució d’esta quantitat de diners i la Mesa ha aprovat per unanimitat la proposta, malgrat que eixe romanent es podia haver destinat a comprometre despesa. Així, el Consell disposarà d’ells per a la finalitat que considere més adient.

El Consell dispondrá del dinero para la finalidad que considere más adecuada.
image-376578

Segons ha explicat el president, “amb el pressupost existent de Les Corts considerem que és possible fer totes les millores que necessita el manteniment del Palau dels Borja i del complex del parlament valencià per conservar en les condicions que es mereix un conjunt que és patrimoni del poble valencià”.

A més a més, ha indicat que amb el reintegrament dels diners a la Generalitat, Les Corts regularitzen els seus comptes i donen una imatge més fidel de la seua realitat comptable del saldo existent en les diferents partides del parlament.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.