Les línies 7, 27 i 73 d’EMT guanyaran rapidesa i s’acurtaran gràcies al doble sentit de San Vicent

València Notícies | Redacció.- Gràcies al doble sentit que entrarà en marxa en el carrer Sant Vicent en el seu tram entre Sant Agustí i el Mercat Central, les línies 7, 27 i 73 d’EMT València seran més directes i guanyaran fluïdesa en els seus trajectes.

Així ho ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que ha destacat “les importants millores” que tindrà la doble direcció “que portem estudiant i treballant durant molts mesos”.Autobús de la EMT.

Així, s’evitaran dos girs pronunciats que a dia de hui l’EMT es veia obligada a realitzar en els punts de Sant Vicent amb Garrigues. Això suposa la realització d’un viatge més directe i fluïd.

Altre aspecte positiu és que s’evita donar una volta pels carrers Guillem de Castro i Guillem Sorolla, de forma que s’acurta el viatge. A més, s’evita el pas d’autobussos per Guillem Sorolla i s’evita la seua saturació.

Finalment, Grezzi ha destacat que “d’esta forma complim amb els nostres compromisos adquirits amb el Mercat Central i facilitem l’arribada dels clients a la porta d’este espai comercial emblemàtic de la ciutat de València”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.