Les malalties del sistema circulatori van ser la primera causa de mortalitat en 2016 en la ciutat de València

Movilidad Sostenible habilita un nuevo acceso más directo y rápido al Hospital La Fe.Les estadístiques de mortalitat són una important font tant en la recerca i planificació sanitària com en l’anàlisi demogràfica

El portal d’estadística de l’Ajuntament de València ha publicat les dades sobre la mortalitat en la ciutat l’any 2016. Este informe arreplega la informació sobre les defuncions de residents en la ciutat de València, estudiant la seua distribució segons causa de mort, edat i sexe de la persona, i calculant, a més, les taxes i indicadors de mortalitat més significatius.

 L’any 2016 van morir un total de 7.324 persones, 3799 dones i 3.525 hòmens. Les principals causes de mortalitat en la ciutat de València en tots dos sexes van ser les malalties del sistema circulatori, amb 2.298 morts, els tumors, amb 2.053 i les malalties del sistema respiratori, amb un total de 752 defuncions.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha destacat que “els treballadors i treballadores que s’esforçen fent les estadístiques a l’Ajuntament fan un gran treball de recollida i plasmació de dades que ens serveixen per a enfocar les necessitats de la població en aspectes que podem ajudar a resoldre des de l’Ajuntament. Ens preocupa la salut de la nostra ciutadania. Per això hem posat el focus de les nostres polítiques a millorar substancialment la qualitat de l’aire que respirem a València, amb mesures de mobilitat i mediambientals, fomentar l’esport i l’activitat física i conscienciar sobre les addiccions, així com una alimentació més saludable i de proximitat. Sempre cal anar més enllà quan parlem de la salut de les persones, i així continuarem des del Govern de l Nau”.

La font de la informació és el Moviment Natural de la Població publicat per l’INE. Les defuncions apareixen classificades segons la llista abreujada de 86 causes de la Classificació Internacional de Malalties 9ª revisió.

La informació es pot consultar el portal d’estadística de l’ajuntament: http://www.valencia.es/ayuntamiento/catalogo.nsf/CatalogoUnTitulo?readForm&lang=1&serie=23&titulo=Mortalidad%20seg%FAn%20causa%20en%20la%20ciudad%20de%20Val%E8ncia%20en%20el%202016&bdOrigen=ayuntamiento/estadistica.nsf&idApoyo=58FB3C7A3D56E414C1257DD40057EB6C&nivel=7

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.