Les obres de millora obliguen a tancar la Junta Municipal del Marítim

València Notícies | Redacció.- A la Junta del Marítim, els treballs de rehabilitació comencen demà i obliguen a tancar la seu durant aproximadament un mes. El servici del registre, la informació i el “Bo Or amb tu” es trasllada a la Junta Municipal d’Exposició. A més, a la de Trànsits també han començat les obres, però ací continua donant-se el servici.

jordi-peris
image-429827

Demà, 25 d’octubre, comencen els treballs de millora de la Junta Municipal del Marítim. Les obres consistixen a adequar la sala d’espera, millorar l’accessibilitat amb la construcció de la rampa d’accés, la implantació del gestor de cues, renovar la pintura de tota la seu i la millora de les instal·lacions. El pressupost de les obres és de 49.798 €.

A la Junta de Trànsits, les obres afecten la planta baixa, ja que es pretén deixar-la diàfana per tal d’ampliar la sala d’espera i implantar el gestor de cues. La Junta funciona amb normalitat, atés que els servicis de registre i el “Bo Or amb tu” estan prestant-se al primer pis. Només es tanca el servici del Padró. Les obres en esta Junta pugen a 52.136,18 €.

Amb estes dos noves remodelacions, ja són cinc juntes municipals les que estan renovant-se. Cal recordar que ara fa un mes aproximadament s’iniciaren obres a les juntes municipals de Patraix, Ciutat Vella i Russafa.

“En total, de moment, des de la Regidoria de Descentralització estem invertint 212.000 € per a dignificar estes seus, ja que moltes presenten deficiències evidents per l’abandó a què han estat sotmeses durant els últims anys”, ha assenyalat el regidor Jordi Peris.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.