Les obres del Parc Lineal de Benimàmet “avancen a molt bon ritme”

València Notícies | Redacció.- El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha visitat este matí les obres del Parc Lineal de Benimàmet, acompanyat per l’alcalde pedani i representants veïnals, per comprovar de primera mà l’evolució dels treballs. “Les obres avancen segons el calendari previst i ja comença a vore’s el futur Parc Lineal, que el veïnat de Benimàmet podrà disfrutar a partir de gener”, ha afirmat.

Després de més de tres mesos de treballs ja comença a fer-se visible el traçat del futur parc, que articularà el poble de Benimàmet amb un espai verd de gran qualitat, “un projecte que ha millorat molt amb la modificació realitzada, que ha permés guanyar més espai verd i un repartiment de la zona d’esplai, de diferent tipologia, molt més equilibrat”, ha indicat el regidor.

Obras del Parque Lineal de Benimàmet.

“Estem molt contents per la bona marxa de les obres, que avancen segons el calendari previst: en esta primera fase s’estan fent tots els treballs de compactació de terra, les instal·lacions hidràuliques i de rec, les línies elèctriques i altres. A més a més, s’estan finalitzant totes les alineacions mitjançant les vorades de separació dels diferents espais. Un treball complex que permetrà que el resultat final siga d’acord al projecte”, ha explicat Grezzi.

El regidor ha defensat que amb l’avançament de les obres es fa palés que “prescindir d’uns viaris que eren totalment innecessaris ha redundat en l’increment notable de les zones verdes i de l’arbrat. Així ho hem constatat in situ amb el mateix veïnat. Estem satisfets. El parc somiat per tota la gent de Benimàmet es va materialitzant i en gener ja el podran utilitzar i disfrutar”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.